SEO
A program for happy business

PartenaVit behoort tot de groep Partena en richt zich op het optimaliseren van de gezondheid, de motivatie en de vitaliteit van uw medewerkers. Wij helpen u graag met uw vitaliteitsbeleid.

Wilt u als werkgever investeren in de gezondheid en vitaliteit van uw medewerkers?

Vitale medewerkers zijn minder vaak ziek, minder snel moe en stressbestendig. Ze hebben meer veerkracht en ze zijn flexibeler. De kostenvoordelen lopen zo al snel hoog op. Met hetzelfde aantal mensen haalt u dus een hogere productiviteit. Liefst 34% van het verschil in performance wordt verklaard door de vitaliteit van de medewerkers (bron: NKV).

U investeert in uw bedrijf en werkt ook aan uw bedrijfsimago door zich te profileren als een werkgever die oog heeft voor het welzijn van z’n werknemers. Dat helpt niet alleen bij het sneller invullen van openstaande vacatures, de zogenaamde ‘War for Talent’, u houdt uw medewerkers ook geëngageerd door hen efficiënt en gemotiveerd aan het werk te houden. Ze identificeren zich met de cultuur en waarden van uw bedrijf, wat het percentage geëngageerde medewerkers drastisch verhoogt. In tijden van toenemende snelheid, werkdruk en levensdruk is het een verantwoorde keuze om te investeren in de gezondheid van medewerkers en de kwaliteit van het werk. U draagt bij aan een positieve werksfeer, stresspreventie, het terugdringen van ziekteverzuim en een hoog rendement.

Of u nu een ééndagsevenement wilt organiseren, of een geïntegreerd plan rond vitaliteit over meerdere jaren, PartenaVit werkt steeds op maat en aangepast aan uw noden.

Wat zijn de voordelen voor uw medewerkers?

  • fysiek en mentaal beter welzijn
  • meer emotionele veerkracht
  • communicatief vaardiger
  • meer energie voor een pro-actievere levensstijl
  • ervaren meer zingeving en voldoening

Het PartenaVit-team en partners

Wie zijn wij? Een sterk en energiek, maar vooral vitaal team bestaande uit kinesisten, masters lichamelijke opvoeding, voedingsconsulenten, psychologen,… Wij zetten ons alvast schrap om uw bedrijf een gezonde boost te geven!

Inge Wiame

Manager PartenaVit

T 0475 94 19 29

Lien Vanderlinden

Administratief commercieel medewerker PartenaVit

T 0498 84 24 86

Els Hoebeke

Consultant PartenaVit

T 0468 17 29 30

Ook interesse in een vitaliteitsplan op maat van uw bedrijf?

Getuigenissen

OCMW Heist-op-den-Berg

Snelle antwoorden op mail, op voorhand organisatie goed besproken, steeds vriendelijke contacten. De deelnemers vonden het theater erg leuk en grappig.
Bedankt voor de aangename samenwerking!

Proximus

Onze mensen waren uiterst tevreden over de infosessie over gezonde voeding, ze vonden het een héél toffe sessie met een héél toffe lesgever. Ik weet zeker dat ze iets hebben opgestoken van de sessie, want dagen nadien praten ze er nog over, en zijn er die hun voeding hebben aangepast.

AZ Nikolaas

PartenaVit is voor ons een belangrijke partner bij het uitwerken van onze welzijnsinitiatieven. Zo hebben we het stresstheater voor 1700 medewerker georganiseerd en een beweegstudio geplaatst voor onze medewerkers. Het stresstheater was een ludieke manier om een beladen boodschap te brengen aan onze medewerkers. De boodschap was duidelijk en op maat van onze organisatie. De interactieve tentoonstelling was heel flexibel en laagdrempelig. Medewerkers vonden dit een heel tof initiatief waar ze echt iets aan hadden.
We zijn heel tevreden over de manier van samen werken en kijken alvast uit naar de komende initiatieven.

Bekijk alle testimonials