Certificaten & kwaliteitslabels

Employer of the year

Employer of the Year 2013

Begin maart 2013 ontving Partena ziekenfonds & partners de zilveren award Employer of the year 2013 binnen de categorie social profit.

De Employer of the Year 2013 werd verkozen door Vacature|Références i.s.m. Acerta en Vlerick Business School op basis van een enquête over 600 bedrijven die een bepaalde naambekendheid op de arbeidsmarkt genieten. 60 organisaties werden weerhouden en werden twee volle dagen lang intern bevraagd door een onderzoeker van Acerta, om na te gaan of het externe imago overeenstemt met de interne keuken.

In de bevraging werd gekeken naar: de aanwezigheid en het omzetten van een bedrijfsstrategie in een HR-strategie, de mensen en middelen die ingezet worden, de interne communicatie, de leiderschapsstijl en 'het gevoel' dat het bedrijf bij de medewerkers oproept.

Uiteindelijk bleven 3 kanshebbers over voor nominatie, voor zowel de profit, social profit en non-profit sector. Partena ziekenfonds & partners mocht met trots de zilveren award ontvangen.

Inverstors in People (IIP)

Eind 2012 werd het HR-beleid van Partena ziekenfonds & partners voor de derde keer bekroond met het prestigieuze en internationale Investors in People kwaliteitslabel. Partena Ziekenfonds draagt dit label al sinds 2007. Dit betekent een internationale erkenning én beloning van onze vele inspanningen op het vlak van strategisch personeelsbeleid.

We zijn ervan overtuigd dat onze medewerkers een duidelijk en voelbaar effect hebben op onze klantenservice. Vandaar dat we elke dag opnieuw investeren in onze mensen, om zo het beste uit hen te halen. We zijn dan ook trots dat we dit label voor de hele organisatie hebben behaald.

Behalve investeren in mensen blijft de organisatie ook exponentieel groeien. In 2012 werden meer dan 500 nieuwe medewerkers aangeworven. En deze trend willen we verderzetten. Ontdek onze vacatures op www.partena-jobs.be!

Beste werkgever 2012

Begin maart werden de Beste Werkgevers van 2012 bekend gemaakt door Vlerick Leuven Gent Management School.

Partena ziekenfonds & partners nam voor de derde maal deel aan deze wedstrijd. Alle werknemers, werden uitgebreid door Vlerick bevraagd.

We zijn trots met onze plaats in de top tien in de categorie bedrijven met meer dan 500 medewerkers. Het is de derde keer dat Partena aan de wedstrijd deelneemt en een plaats in de top tien toegekend wordt. Lees ons persbericht.

ITO-certificaat

Als eerste Belgische bedrijf hebben we het ITO-certificaat behaald voor onze telefonische klantenservice. Ook hier zijn we trots op.

Het ITO-keurmerk is ontwikkeld door de gelijknamige Nederlandse Stichting Instituut voor Telecom Organisatie. Dit onafhankelijk onderzoeksorganisme, opgericht door de Nederlandse Consumentenbond en verschillende werkgevers, ijvert al jaren voor de kwaliteitsverbetering van telefonische loketten en onlinediensten.

Unizo e-commercelabel

Het UNIZO e-commercelabel is niet zomaar een label dat wij op Partena Gezondheidshop kleven. Wij bieden hiermee een sluitende garantie om waar te maken wat wij beloven: u kunt rekenen op correcte en volledige informatie en in onze webshop vindt u enkel kwalitatief hoogstaande producten of diensten met de vereiste veiligheidsgaranties. Online betalingen gebeuren bovendien via Ogone, gegarandeerd veilig.

Federgon-label

Als lid bij Federgon onderschrijft Partena Dienstencheques vzw de deontologische code voor dienstenchequebedrijven. Dit is een gedragscode waarin de voornaamste verbintenissen ten opzichte van de werknemers met een dienstenchequecontract zijn opgenomen. Het Federgon-label staat dus garant voor kwaliteit.