SEO
A program for happy business

Samen werken we aan een traject op maat. Van sensibiliseren tot heuse gedragswijzigingen. Wat werkt er het best voor u?

Workshops

In deze sessies werken we samen aan een betere lichaams- en mentale houding. Van kwaliteitsvol bewegen tot concrete voedingstips, van yoga tot mindfulness, elke deelnemer vindt z’n gading tijdens een van onze activerende workshops.

Teambuilding

Een teambuildingsevent brengt u en uw medewerkers dichter bij elkaar. Wij helpen u met de organisatie van een inspirerende teambuilding waarin gezondheid en fun centraal staan. Het resultaat: een gemotiveerd team dat samenwerkt in een positieve sfeer.

Seminaries

Afhankelijk van de noden van uw bedrijf, geven we graag advies op maat. Vanuit beproefde theorieën geven we praktische informatie over onderwerpen die uw medewerkers persoonlijk aanbelangen en hun motivatie ten goede komen.

Yoga zorgt voor minder stress en meer energie. Een ontspannen geest in een gezond lichaam zorgt voor een hogere productiviteit. Bureau-yoga biedt hiervoor de oplossing.  Het is een vorm van bewegen op het werk waar en wanneer u wilt.

Bureau-yoga

Een burn-out voorkomen kan enkel wanneer men signalen die wijzen in de richting van een burn-out (h)erkent. . Deze infosessie is een eerste goede stap in die richting. Een burn-out voorkomen zorgt voor minder  absenteïsme en andere kosten voor de werkgever.

Burn-out voorkomen

Wanneer men bewust wordt van het eigen digitaal gedrag, kan men door middel van  aandachtstrainingtechnieken een echte 'digi-detox' vormen. Dit zorgt voor minder stress.

Digitale detox

Een langdurige zithouding kan negatieve gevolgen hebben. Een drukpuntmassage met tennisbal verzacht de pijn. Een goede houding zorgt voor minder stress.

Drukpuntmassage met tennisbal

Een informatieve en sensibiliserende workshop leert huishoudhulp om beter om te gaan met stress. Op die manier kan men absenteïsme voorkomen. Minder gestresseerd personeel zorgt voor een hogere productiviteit.

Stresspreventie bij huishoudhulpen

The Power Of Sleep