SEO
A program for happy business

Samen werken we aan een traject op maat. Van sensibiliseren tot heuse gedragswijzigingen. Wat werkt er het best voor u?

Workshops

In deze sessies werken we samen aan een betere lichaams- en mentale houding. Van kwaliteitsvol bewegen tot concrete voedingstips, van yoga tot mindfulness, elke deelnemer vindt z’n gading tijdens een van onze activerende workshops.

Teambuilding

Een teambuildingsevent brengt u en uw medewerkers dichter bij elkaar. Wij helpen u met de organisatie van een inspirerende teambuilding waarin gezondheid en fun centraal staan. Het resultaat: een gemotiveerd team dat samenwerkt in een positieve sfeer.

Seminaries

Afhankelijk van de noden van uw bedrijf, geven we graag advies op maat. Vanuit beproefde theorieën geven we praktische informatie over onderwerpen die uw medewerkers persoonlijk aanbelangen en hun motivatie ten goede komen.

De workshop 'gezonde voeding' geeft u informatie over wat gezonde voeding inhoud en welke impact gezonde voeding op gezondheid en vitaliteit heeft.

Gezonde voeding

Partena Vitality gaat op zoek naar thema's om de productivtiteit binnen het bedrijf op te krikken.  Door middel van kookworkshops en themasessies bieden wij tips & tricks aan om gezonder en vitaler te leven.

Themasessies

De workshop 'voeding en slaap' biedt inzicht in de impact van voeding op onze nachtrust. Een uitgeruste medewerker heeft meer fut, energie en zorgt voor een hogere productiviteit.

Voeding en slaap

Tijdens de workshop 'voeding en stress' krijgt u tips and tricks om een gezonde levensstijl te creëren en de weerbaarheid ten opzichte van stress te verhogen.

Voeding en stress

Werken in shiften brengt vaak ongezonde eetgewoontes met zich mee. Deze workshops bieden specifieke tips and tricks voor mensen die werken in shiften omtrent tussendoortjes en gezond eten in het algemeen. Een eetschema moet de medewerkers helpen fris en alert te blijven, wat de productiviteit verhoogt.

Voeding en werken in shiften