SEO
A program for happy business

Samen werken we aan een traject op maat. Van sensibiliseren tot heuse gedragswijzigingen. Wat werkt er het best voor u?

Workshops

In deze sessies werken we samen aan een betere lichaams- en mentale houding. Van kwaliteitsvol bewegen tot concrete voedingstips, van yoga tot mindfulness, elke deelnemer vindt z’n gading tijdens een van onze activerende workshops.

Teambuilding

Een teambuildingsevent brengt u en uw medewerkers dichter bij elkaar. Wij helpen u met de organisatie van een inspirerende teambuilding waarin gezondheid en fun centraal staan. Het resultaat: een gemotiveerd team dat samenwerkt in een positieve sfeer.

Seminaries

Afhankelijk van de noden van uw bedrijf, geven we graag advies op maat. Vanuit beproefde theorieën geven we praktische informatie over onderwerpen die uw medewerkers persoonlijk aanbelangen en hun motivatie ten goede komen.

Onvoorbereid sporten kan leiden tot blessures, wat onrechtstreeks leidt tot absenteïsme. Via de workshop leert u correct sporten en bijgevolg blessures voorkomen.

Blessures voorkomen

Driedimensioneel bewegen leidt tot minder absenteïsme. Bewegen op het werk vermindert de lichamelijke klachten die veroorzaakt zijn door foute gewoontes .

Ergonomie

Verkeerde gewoontes op het werk leiden tot blessures, wat op zijn beurt aanleiding geeft tot absenteïsme. Bewegen op het werk zorgt voor een grotere bewustwording en gedragsverandering. Op die manier kunnen blessures vermeden worden.

Ergonomie voor huishoudhulpen

Move@work zet aan tot meer bewegen. Bewustwording, concrete oefeningen op het werk en het aanwakkeren van een motivatie op lange termijn zijn drie belangrijke peilers binnen de workshop.  Bewegen op het werk leidt namelijk tot minder absenteïsme.

Move@Work

Quality of Movement zorgt ervoor dat we slechte houdingen en stress herkennen en verbeteren.  Bewegen op het werk zorgt voor een verbetering van de bewegingskwaliteit.

Quality of Movement

Bewegen op het werk zorgt voor een hogere productiviteit, minder absenteïsme en ziekteverzuim. 'Train the Trainer' stelt een intern team samen die op een wetenschappelijke en gezonde manier instaan voor het sportbeleid binnen uw bedrijf.

Train the trainer