SEO
A program for happy business

Samen werken we aan een traject op maat. Van sensibiliseren tot heuse gedragswijzigingen. Wat werkt er het best voor u?

Workshops

In deze sessies werken we samen aan een betere lichaams- en mentale houding. Van kwaliteitsvol bewegen tot concrete voedingstips, van yoga tot mindfulness, elke deelnemer vindt z’n gading tijdens een van onze activerende workshops.

Teambuilding

Een teambuildingsevent brengt u en uw medewerkers dichter bij elkaar. Wij helpen u met de organisatie van een inspirerende teambuilding waarin gezondheid en fun centraal staan. Het resultaat: een gemotiveerd team dat samenwerkt in een positieve sfeer.

Seminaries

Afhankelijk van de noden van uw bedrijf, geven we graag advies op maat. Vanuit beproefde theorieën geven we praktische informatie over onderwerpen die uw medewerkers persoonlijk aanbelangen en hun motivatie ten goede komen.

Om uw gezondheidsbeleid volledig af te stemmen op de noden van uw bedrijf, bieden we een consultancy traject aan. Tijdens dit traject van 20u (5 contactmomenten + voorbereidings- en verwerkingstijd) begeleiden we uw bedrijf naar een duurzaam gezondheidsbeleid.  PartenaVit coacht uw onderneming en zijn werknemers naar het voeren van een preventief gezondheidsbeleid rond volgende thema’s: beweging, voeding, mental balance en slaap.

Consultancy traject

We maken u bewust van uw persoonlijke vitaliteitsniveau én we geven u tips om de vitaliteit van het hele bedrijf te boosten en uw collega's te inspireren. Partena Vitality volgt uw vorderingen op en helpt u ook na het seminarie verder met het werken aan een gezonde levensstijl. Op lange termijn leiden dergelijke maatregelen tot o.a. minder absenteïsme en ziekteverzuim.

Health Management Seminar

De interactieve tentoonstelling biedt niet alleen informatie, ook leuke testjes motiveren de medewerkers om aan meer beweging te doen en gezond in het leven te staan.

Interactieve tentoonstelling

Een burn-out voorkomen kan enkel wanneer men signalen die wijzen in de richting van een burn-out (h)erkent. Deze infosessie is een eerste goede stap in die richting. Een burn-out voorkomen zorgt voor minder absenteïsme en andere kosten voor de werkgever.

Stress en Burn-out (h)erkennen

Interactief omgaan met stress zorgt voor een grotere bewustwording, wat rechtstreeks leidt tot een betere communicatie tussen de medewerkers. Een stresstheater maakt de problematiek bespreekbaar en praktische tips vergemakkelijken het omgaan met stress.

Stresstheater

Teambuilding is niet alleen leuk voor de werknemers, ook de werkgevers varen er wel mee. Een goede sfeer op de werkvloer bevordert de productiviteit, minder stress én ziekteverzuim.

Teambuilding

Partena Vitality ondersteunt bedrijven in hun interne communicatie met tweewekelijkse tips rond bewegen op het werk, voeding en mental balance

Tweewekelijkse tips

Een sportieve medewerker voelt zich gezond en vitaal. Door een Vitacheck uit te voeren, wordt de medewerker bewust van zijn of haar conditie én worden ze gestimuleerd om meer te bewegen.

Vitacheck